Traconista selvitty

Tracon

(Kuva: Mikko Asunta. Asunnan Tracon-kuvia on enemmänkin näytillä seuraavassa Roolipelaajassa.)

Olin eilen ensimmäistä kertaa tamperelaisessa anime- ja roolipelitapahtuma Traconissa käymässä, ja hauskaa oli siitä huolimatta, että Roolipelaaja-aiheista nakkia oli niin paljon, ettei aikaa jäänyt muuhun paljoakaan.

Kuvittelin tullessani, että Tracon olisi paljon pienempi tapahtuma kuin se lopulta olikaan, ja yllätys oli melkoinen kun pääsin paikalle. Anime- ja roolipelimeiningit tuntuivat sopivan hyvin yhteen, ja erityisesti animeasujen silkan kirjon takia oli hauskaa käveleskellä ympäriinsä katsomassa, mitä kaikkea jengi on keksinyt. Animevetimien takia Tampereen juna-asemalla oli erikoinen ilmapiiri lähtiessämme takaisin kohti Helsinkiä..

Ensimmäinen oma ohjelmani oli Roolipelaajan tekemistä käsittelevä presentaatio. Se meni hyvin, ja oli hauska tavata niitä lehden avustajia ja foorumiaktiiveja, joiden kanssa olen ollut aikaisemmin tekemisissä vain verkossa.

Toinen ohjelma oli paneeli roolipelien tulevaisuudesta, jossa istuin yhdessä Ville Vuorelan, Mike Pohjolan ja Eero Tuovisen kanssa. Siitä jäi hyvä mieli, erityisesti mahtavan yleisön takia. Olen harvoin ollut mukana ohjelmanumerossa, jossa olisi ollut yhtä hyvä henki.

Junamatkalla takaisin Helsinkiin Ville demotti meille lyhyesti Stalkeria. Se oli hauskaa.

Related Post