Pikseliparatiisi: Sain pakit videopelihahmolta

Romantiikalla on keskeinen rooli Dragon Age: Inquisitionin kaltaisissa peleissä. Inquisitionissa on mielenkiintoisia ja värikkäitä sivuhahmoja, joiden kanssa on hauska flirttailla.

Otinkin Inquisitionissa linjaksi valita keskusteluissa aina romanttinen vaihtoehto jos vain suinkin mahdollista. Arvelin, että riiaamalla kaikkien kanssa päätyisi hauskoihin kuvioihin.

640px-Bloody_Blackwall

Nopeiten romanssi veti Blackwallin kanssa. Blackwall on synkkä ja mysteerinen synkistelijämies, jolla on synkkä menneisyys. Hänellä on matala ääni ja apea ilme. Blackwall on pelin sivuhahmoista kenties vähiten mielenkiintoinen.

Hänen kanssaan kuitenkin synkkasi siinä mielessä, että hän piti pelissä tekemistäni ratkaisuista, ja niinpä suhde syveni. Pian muut sivuhahmot alkoivat torppailla flirttiäni: “Seurustelet jo, en halua tunkea väliin…”

Sietämätöntä.

Pistin Blackwallin kanssa poikki juuri ennen seksikohtausta, koska arvelin että voisin iskeä jonkun mielenkiintoisemman.

Sera_poster

Seuraava yritykseni oli Sera, anarkistinen haltia, jota ahdisti olla haltia. Seran kanssa oli hauskaa, mutta maailmankuvaerot osoittautuvat ylitsepääsemättömiksi. Olin itsekin haltia, ja vedin tiukkaa haltia-pride-linjaa. Sera olisi halunnut unohtaa koko haltia-asian ja vain olla normaali tyyppi.

Cassandra_inquisition_promotional

Aloin huolestua romanttisten mahdollisuuksieni puolesta. No, seuraavaksi kiinnostuin Cassandrasta. Hän oli vähän vanhempi kovanaamainen soturinainen, ja salaa romantikko. Flirttailin hänen kanssaan, autoin häntä romanttisen kirjallisuuden hankkimisessa, ja hetken aikaa meillä oli kivaa yhdessä.

Lopulta tein siirtoni, ja Cassandra antoi minulle pakit.

PAKIT!

Eli siis, tein kaiken mitä oli pelin puitteissa mahdollista tehdä jotta pääsisi hänen kanssaan suhteeseen, ja hetken meillä olikin jotain, mutta sain silti pakit. Kokemus oli järkyttävä. Eikö mihinkään voi enää luottaa? Onko tällainen enää peliä ollenkaan? Mitä seuraavaksi, aikuisia, hienovaraisia ja hyvin kirjoitettuja suhteita hahmojen välillä?

Pöyristyttävää.

Alan käydä epätoivoiseksi. Suurin osa pelin sisällöstä on jo koluttu läpi. Olisiko pitänyt sittenkin mennä Blackwallin kanssa loppuun asti?

Related Post

One thought on “Pikseliparatiisi: Sain pakit videopelihahmolta

Comments are closed.